Vi samarbetar med er för att skapa exceptionellt kundvärde

Kärnan i varje framgångsrikt företag är starka kundrelationer. Genom att samarbeta med oss som partners kan experttjänsteföretag prioritera sina kunder och erbjuda exceptionellt kundvärde.

Leverera mer av det enda som räknas: kundvärde

Vi erbjuder skräddarsydd coachning, utbildning och kontinuerligt stöd för att hjälpa mjukvaru- och designkonsultföretag upptäcka och förstå kundbehov samt leverera och fånga mer kundvärde för ökad kundlojalitet och lönsamhet.

Varför kundvärde är avgörande för företagets framgång

Vår Leancept-modell beskriver vikten av att prioritera skapandet av kundvärde genom kundupplevelsen samt företagets unika förmågor och nischkompetens.

Att skapa kundvärde ökar inte bara företagets prissättningskraft, utan gör det också möjligt för er att skala upp genom produktifiering och optimera prisstrategier för ökad lönsamhet.

Områden vi fokuserar på för att skapa kundvärde

Vi hjälper er att leverera mer av det som era kunder behöver och vill ha genom att fokusera på:

 • KUNDUPPLEVELSE: Hur känns det att arbeta med er?
  Skapa orubblig kundlojalitet genom att konsekvent leverera exceptionella kundupplevelser.

 • UNIKA FÖRMÅGOR: Hur gör ni saker annorlunda?
  Öka konkurrenskraften genom att utveckla unika förmågor, styrkor och arbetssätt som löser kundens problem på nya och innovativa sätt.

 • NISCHEXPERTIS: Hur uppfattas ni som unika experter?
  Bli ett eftertraktat företag genom att vara exklusivt kvalificerad för att lösa kundens problem inom din valda nisch.

Fånga kundvärde – bli mer lönsam

Vi förser företag med verktyg och kunskap för att öka lönsamheten genom att fånga upp och prissätta det kundvärde de skapar.

Vi är interaktiva och älskar workshops

Du kommer aldrig att se oss komma tillbaka med en tjock bunt papper där det står: "Här är er nya strategi!". Vi är ett interaktivy företag, vilket innebär att vi föredrar att arbeta tillsammans med dig och skapa ny kunskap tillsammans.

Vi strävar efter att göra det mesta av arbetet genom workshops och gemensamma projekt eftersom vi tror på kunskaps- och kompetensöverföring. Om arbetet med oss leder till att du eller ditt team lär er hur man gör något av det vi gör, är det en framgång för oss.

Ökad lönsamhet genom värdebaserad prissättning och paketering

Många företag säljer tjänster baserat på kostnader som nedlagd tid. Det gör svårare att fokusera på kunden eller de problem man löser med sin expertis. Värdebaserade priser bygger på det värde företaget skapar för kunden.

Kundupplevelse - de glömmer aldrig hur du fick dem att känna sig

Skapa orubblig kundlojalitet genom att konsekvent leverera enastående kundupplevelser.

Unika förmågor - ingen gör det som du

Framgångsrika företag är inte bara bra på det de gör, de arbetar också på ett fundamentalt annorlunda sätt jämfört med konkurrenterna.

Nischexpertis - att vara det självklara valet

Den vanligaste fällan företag hamnar i är att de vill erbjuda sina tjänster till alla. Konsekvensen blir att de inte uppfattas som kompetenta, relevanta eller trovärdiga.

Produktifiring - Skala upp ditt företag och tjäna pengar när du sover

Du kan förbättra kvaliteten och snabba upp leveranserna genom att omvandla dina populära tjänster till produkter. På så sätt kan du ge erbjuda värde till dina kunder men lägga ned mindre tid och ansträngning varje gång.

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev

 • 🎁 Få en gåva: Vår infografik/digitala plansch Top 7 Perceived Buyer Risks and How to Overcome Them.

 • Praktiska råd och idéer som går att agera på, regelbundet.

 • 🎤 Bli inbjuden till exklusiva event och webbinarier.

Leancepts nyhetsbrev är på engelska.