Ett dynamiskt team, redo att arbeta med dig

Vi är ett konsultföretag som specialiserar oss på att erbjuda programvaru- och designkonsultföretag de metoder och kunskap som krävs för att öka kundlojalitet och lönsamhet genom att skapa och behålla kundvärde. Vårt syfte är att skapa fler vinn-vinn-affärer så att ni kan bygga upp en verksamhet med sunda marginaler, meningsfullt arbete och rätt kunder.

Vi är övertygade om att konsultföretag kan genom att fokusera på att skapa ett fantastiskt kundvärde bygga upp varaktig kundlojalitet och förmåga att ta rätt betalt .

Vi anser att kunderna är kärnan i varje framgångsrik konsultverksamhet. Vi vet att alla företag är olika, varför vi erbjuder skräddarsydda tjänster för att hjälpa varje kund att nå sina mål. Vårt team är dedikerat till att ge personlig service, hjälpa kunderna att sticka ut från konkurrenterna och skapa unikt värde för dem.

Leancept grundades av en tidigare byråägare och erfaren konsult är vi är väl bekanta med de utmaningar som konsultföretag står inför. Vi vet att varje företag är unikt och därför skräddarsyr vi våra tjänster efter era mål och förutsättningar.

Våra värdeord

  • Kunskap. Nyfikenhet är en livsstil för oss. Vi drivs också av att dela med oss av det vi kan. Vi delar med oss av vår kunskap genom artiklar på den här webbplatsen, webbinarier och genom att tala på konferenser och evenemang.

  • Hjälpsamhet. Vi sätter stort värde på att kunna hjälpa andra med vår expertis och våra förmågor. Vi värdesätter varje tillfälle att vara till hjälp.

  • Integritet. Vårt företag bygger på en stark etisk grund som innebär att vi alltid strävar efter att göra rätt saker och gör det bra. Förtroende är den viktigaste valutan vi har. Vi är också fast beslutna att bidra till att lämna världen bättre än vi fann den. Därför samarbetar vi bara med företag som inte säljer produkter eller tjänster som skadar människor och som värderar bevarandet av världens gemensamma resurser.

  • Omsorg. Även om det handlar om affärer är vi alla människor. Våra kunder är inte bara "företag" för oss. De som har gett oss förtroendet att hjälpa till att lösa deras företags problem är människor, och vi vill förhålla oss till dem som människor till människor.

Vårt uppdrag

Vårt mål är att dela kunskap, utbilda i effektiva metoder och erbjuda tjänster som hjälper tjänsteföretag att förbättra sitt kundfokus, öka sin förmåga att skapa kundvärde och förbättra sina prissättningsstrategier.

Vår vision

En värld med fler vinn-vinn-affärer som gynnar båda parter och där köpare och säljare samarbetar för att maximera den gemensamma nyttan i varje transaktion.

Om vår grundare

Vår grundare Jakob Persson är en erfaren konsult med över tjugo års erfarenhet inom mjukvaruutveckling, kundupplevelse och IT-projektledning. Han är en passionerad entreprenör som har nått framgång som grundare av en prisbelönt byrå och som konsult.

Jakob var med och grundade en digital byrå som snabbt växte från ett litet team på sju personer till ett blomstrande företag med 70 anställda inom tre år. Under han och hans medgrundares ledning etablerade byrån en stark närvaro i de nordiska länderna och blev en pionjär inom publiceringsverktyg med öppen källkod.

Bland annat fick byrån det prestigefyllda Supergasell-priset som Sveriges snabbast växande företag. Byrån hade förmånen att samarbeta med världsberömda varumärken som IKEA och Ericsson, vilket ytterligare har stärkte dess rykte som en ledande aktör, i Norden och internationellt.

Jakob har varit huvudtalare på konferenser runt om i världen. Han har också publicerat forskning om hur man styr IT mot affärsresultat och bloggar regelbundet om ämnen som värdebaserad prissättning, kundupplevelse, försäljning, marknadsföring, positionering och differentiering.

Han har två universitetsexamina och organiserar möten för frilansare och byråer. Hans mål är att hjälpa människor att bygga starka företag som kan leverera verkligt värde till sina kunder.

Du kan läsa mer om Jakob på hans webbplats.

Leancept är baserat i Stockholm men har kunder i hela världen. Vår webbplats finns på svenska och engelska.

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev

  • 🎁 Få en gåva: Vår infografik/digitala plansch Top 7 Perceived Buyer Risks and How to Overcome Them.

  • Praktiska råd och idéer som går att agera på, regelbundet.

  • 🎤 Bli inbjuden till exklusiva event och webbinarier.

Leancepts nyhetsbrev är på engelska.