Din konsultation är bokad

Bokning är gjord. Kolla din inkorg för en bekräftelse.

Tack för din bokning.

Var vänlig avboka i god tid om du skulle få förhinder.

Insikter som möjliggör handling

Vår ambition är erbjuda den information och de strategier du behöver för att lyckas. Vi har en stor mängd resurser för att hjälpa dig varje steg på vägen. Från praktiska tekniker till inspirerande idéer - lär dig mer för att ta nästa steg.

Ett dynamiskt team, redo att arbeta med dig

Vi är ett konsultföretag som specialiserar oss på att erbjuda programvaru- och designkonsultföretag de metoder och kunskap som krävs för att öka kundlojalitet och lönsamhet genom att skapa och behålla kundvärde. Vårt syfte är att skapa fler vinn-vinn-affärer så att ni kan bygga upp en verksamhet med sunda marginaler, meningsfullt arbete och rätt kunder.

Vi gillar utmaningar, särskilt sådana som är avgörande för dig

We think the best thing about offering professional services is the satisfaction of solving difficult problems and creating value for others. We want as many people as possible to have that experience. That's why we want to spread the knowledge of how to work in a client-focused way.

Vi samarbetar med er för att skapa exceptionellt kundvärde

Kärnan i varje framgångsrikt företag är starka kundrelationer. Genom att samarbeta med oss som partners kan experttjänsteföretag prioritera sina kunder och erbjuda exceptionellt kundvärde.

Ökad lönsamhet genom värdebaserad prissättning och paketering

Många företag säljer tjänster baserat på kostnader som nedlagd tid. Det gör svårare att fokusera på kunden eller de problem man löser med sin expertis. Värdebaserade priser bygger på det värde företaget skapar för kunden.

Kundupplevelse - de glömmer aldrig hur du fick dem att känna sig

Skapa orubblig kundlojalitet genom att konsekvent leverera enastående kundupplevelser.

Unika förmågor - ingen gör det som du

Framgångsrika företag är inte bara bra på det de gör, de arbetar också på ett fundamentalt annorlunda sätt jämfört med konkurrenterna.

Nischexpertis - att vara det självklara valet

Den vanligaste fällan företag hamnar i är att de vill erbjuda sina tjänster till alla. Konsekvensen blir att de inte uppfattas som kompetenta, relevanta eller trovärdiga.

Produktifiring - Skala upp ditt företag och tjäna pengar när du sover

Du kan förbättra kvaliteten och snabba upp leveranserna genom att omvandla dina populära tjänster till produkter. På så sätt kan du ge erbjuda värde till dina kunder men lägga ned mindre tid och ansträngning varje gång.

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev

  • 🎁 Få en gåva: Vår infografik/digitala plansch Top 7 Perceived Buyer Risks and How to Overcome Them.

  • Praktiska råd och idéer som går att agera på, regelbundet.

  • 🎤 Bli inbjuden till exklusiva event och webbinarier.

Leancepts nyhetsbrev är på engelska.