Artiklar med taggen 'kundupplevelse'

Dra nytta av den outnyttjade potentialen i kundcentrerade strategier med den kraftfulla före-under-efter-modellen. Lär dig hur du använder detta verktyg för att förbättra kundupplevelsen, utveckla nya tjänster och ligga steget före konkurrenterna.
Ett effektivt sätt för att bättre förstå vad ens kunder värderar högst är att kartlägga kundresan. Med en god förståelse av kundresan kan man effektivisera sin marknadsföring och kommunicera värde direkt. I detta inlägg kommer jag fokusera på hur man kan öka sin förmåga till värdebaserad prissättning genom att förstå kundresan.
Många företag har svårt att skapa varaktiga relationer med sina kunder och hamnar i skuggan av sina konkurrenter. Nyckeln till att differentiera sig och få ett försprång är kundnärhet - att på djupet förstå kundernas behov och överträffa deras förväntningar för att skapa ett unikt värde.
Värdebaserad prissättning är ett komplext ämne som involverar mer än bara marknadsföring och design av kundupplevelsen. För att på ett effektivt sätt fånga det verkliga värdet av dina tjänster måste du investera i båda.

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev

  • 🎁 Få en gåva: Vår infografik/digitala plansch Top 7 Perceived Buyer Risks and How to Overcome Them.

  • Praktiska råd och idéer som går att agera på, regelbundet.

  • 🎤 Bli inbjuden till exklusiva event och webbinarier.

Leancepts nyhetsbrev är på engelska.