Artiklar med taggen 'strategi'

Nivåindelad prissättning gör det enklare att köpa tjänster. Det fungerar genom att man samlae tjänster och leverabler i olika paket till fasta priser. Med hjälp av nivåindelad prissättning kan du också dra nytta av kraftfulla beteendemässiga heuristiker som beslutströtthet och förankring för att forma köpbeslut och öka intäkterna och kundnöjdheten.
För många företag är leveranser det som allt handlar om. Men det som är viktigt för kunderna sker oftast långt innan och efter att en byrå deployar sin kod eller mejlar över sin design. Använd den leende kurvan för att upptäcka det värdet.
Om du snubblat in på vår webbplats så vet du antingen vad värdebaserad prissättning är eller så är du nyfiken. Som med det mesta som är värt att lära sig något om finns det mycket i ämnet så detta inlägg är tänkt att tjäna som en introduktion med hänvisningar till fördjupning. Ämnet är långt och brett och vi har därför inte plats för allt på en gång.
När du använder timpris sätter pris efter arbetsinsats återspeglar prissättningen den tid, de ansträngningar och det arbete som har lagts ned på att producera tjänsten eller produkten. Men vad innebär det och vilka är konsekvenserna av att fakturera baserat på arbetsinsats?
Jag erkänner det! Vi älskar värdebaserad prissättning och det av många goda skäl. Men värdebaserad prissättning är inte det enda sättet att prissätta dina tjänster. Att välja en prissättningsstrategi kan kännas skrämmande. I den här serien tar vi en titt på några vanliga prissättningsstrategier som används av byråer, konsulter och frilansare. Vi kommer att lista deras för- och nackdelar för att hjälpa dig att välja den bästa strategin för dig.
Företag med hög prissättningskraft kan höja sina priser utan att deras kunder höjer på ögonbrynen förutsatt att omständigheterna är de rätta. Om du tar tillvara på detta kan du sälja ganska trivialt "tråkarbete" som kritiskt avgörande arbete för vilket priset inte är avgörande.

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev

  • 🎁 Få en gåva: Vår infografik/digitala plansch Top 7 Perceived Buyer Risks and How to Overcome Them.

  • Praktiska råd och idéer som går att agera på, regelbundet.

  • 🎤 Bli inbjuden till exklusiva event och webbinarier.

Leancepts nyhetsbrev är på engelska.